Salta al contingut
ABC21 – Fundació Catalana Síndrome de Down

Aquest avís és de lectura obligada i regula les Condicions Generals d’Ús que han de ser observades i respectades pels usuaris d’aquesta pàgina web. És important llegir-lo atentament, ja que el fet d’accedir-hi i utilitzar-ne els materials que s’hi contenen implica que l’usuari ha llegit i accepta, plenament i sense reserves, totes i cadascuna de les Condicions Generals que segueixen.

Si l’usuari no està d’acord amb les Condicions Generals, no tindrà dret a utilitzar el lloc web ni els serveis que ofereix i haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal.

1. Descripció

abc21.fcsd.org és un domini d’Internet i marca registrada, el propietari del qual és  FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN (FCSD), amb domicili a la ciutat de Barcelona, codi postal 08029, carrer Comte Borrell, 201.203, entresòl, 3a , CIF número G-08.897.696, i inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya (en endavant, FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN).

abc21.fcsd.org és una pàgina web de caràcter informatiu sobre les persones amb la Síndrome Down, i està dirigida a aquelles persones que vulguin informar-se sobre aquest tema. Igualment, inclou una secció de consulta i de participació interactiva, així com també un enllaç al web www.fcsd.org de ​​FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN, el qual es regula per les seves pròpies condicions.

2. Accés i ús del lloc web

L’accés inicial a la nostra pàgina web és gratuït i no necessita subscripció o registre previs. Tanmateix, la prestació del servei del lloc web per part de FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN a l’usuari pot tenir una modalitat restringida que exigeix ​​la prèvia subscripció o registre i la realització del pagament. En aquesta modalitat l’usuari passa a ser subscriptor i té accés a la totalitat del contingut del web i a la possibilitat de fer consultes als professionals de la FCSD.

El registre de l’usuari només és requerit quan el visitant desitja subscriure’s com a subscriptor. Llavors haurà d’emplenar el corresponent formulari on-line, disposat exclusivament per a les respectives finalitats. Aquests formularis es regeixen pel pertinent Avís Legal de Tractament de Dades.

El registre de menors de 18 anys no està permès. Si algun registre revelés que l’usuari és un menor d’edat, es reserva el dret d’anul·lar-lo. FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN no es fa responsable dels efectes o conseqüències que els registres de menors d’edat puguin ocasionar. En qualsevol moment, els pares i tutors d’un menor que hagi emplenat els formularis sense autorització podran revisar, cancel·lar o oposar-se al tractament de dades personals per mitjà d’un missatge a la següent adreça de correu electrònic administracio@fcsd.org, indicant la referència “LOPD”.

3. Modificacions en el lloc web o en els productes

FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació o configuració del lloc web, així com les Condicions Generals i Avís Legal de Tractament de Dades. Aquestes modificacions seran per millorar el servei als usuari i adaptacions a noves normatives.

4. Ús correcte del lloc web i serveis

L’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els continguts i els serveis en conformitat amb la Llei i amb les presents Condicions Generals, als bons costums i l’ordre públic. De la mateixa manera, l’usuari s’obliga a no utilitzar el lloc web abc21.fcsd.org, el contingut i els serveis que s’hi ofereixen, amb finalitats o efectes il·lícits, contraris al contingut d’aquestes Condicions Generals, lesives dels drets i interessos de tercers o que, de qualsevol forma, puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o perjudicar el lloc web, el seu contingut o els serveis, o bé impedir la normal utilització o gaudir del lloc web, a altres usuaris.

L’usuari s’haurà d’abstenir d’obtenir informacions, missatges, entrevistes, opinions, comentaris gràfics, arxius de so i/o imatges, fotografies, il·lustracions, software, marques, logotips i altres signes distintius i, en general, qualsevol classe de material accessible a través del lloc web o dels serveis, fent servir mitjans diferents dels que s’hagin posat a la seva disposició o, en general, dels que s’utilitzin habitualment a Internet.

L’usuari s’haurà d’abstenir de manipular dades identificatives de FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN, així com el contingut i els serveis que s’ofereixen al lloc web abc21.fcsd.org

L’accés al nostre lloc web es fa sota la responsabilitat pròpia i exclusiva de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que causi a tercers o a nosaltres mateixos. L’usuari s’haurà d’abstenir de manipular els dispositius tècnics de protecció de continguts o d’informació i, en general, de configuració de l’espai web abc21.fcsd.org

FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN es reserva el dret de denegar l’accés a la pàgina web abc21.fcsd.org en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, a aquells usuaris que incompleixin aquestes Condicions Generals i l’Avís Legal de Tractament de Dades que resultin d’aplicació en cada moment.

5. Usos de dades facilitades per l’usuari

Sempre que l’usuari faciliti les seves dades de caràcter personal a FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN, aquest consenteix el tractament de les mateixes en els termes que es detallen a continuació.

FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN tractarà i incorporarà les dades facilitades per l’usuari en un fitxer, amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), les dades recollides en el formulari s’utilitzaran únicament per a les finalitats descrites. Si l’usuari desitja exercitar els drets d’accés, rectificació i cancel·lació de continguts en aquest fitxer, preguem ho comuniqui mitjançant un correu electrònic a l’adreça general@fcsd.org, indicant la referència “LOPD”. L’usuari haurà d’aportar la documentació acreditativa de la seva identitat.

FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN garanteix que tractarà confidencialment les seves dades personals. Així mateix, el servidor on s’emmagatzemaran i tractaran les dades, gaudeix de les mesures de seguretat necessàries per evitar l’accés a aquestes dades per part de tercers no autoritzats.

FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN no es responsabilitza del tractament de les dades personals de les pàgines web a què l’usuari pugui accedir per mitjà dels diferents enllaços que conté la nostra pàgina web.

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a l’Estat espanyol, a la qual queden sotmeses les persones, tant nacionals com estrangeres, que utilitzin aquest web.

6. Limitació de garanties i responsabilitats

FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN no controla ni garanteix l’absència de virus ni d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en el seu sistema informàtic (software i hardware) o en els documents electrònics i fitxers emmagatzemats al seu sistema informàtic. FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin donar-se a causa de la presència de virus o la presència d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en el seu sistema informàtic, documents electrònics o fitxers dels usuaris.

Sense perjudici dels nivells de seguretat de protecció, les dades de caràcter personal legalment requerides, la instal·lació de tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades facilitades, l’usuari general sap i coneix que la seguretat en l’entorn d’Internet no pot ser garantida al cent per cent.

FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN farà el possible per garantir la seguretat de la informació que sigui facilitada pels usuaris. No obstant això, no pot garantir que les transmissions d’informació siguin totalment segures.

7. Drets d’autor, propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts del lloc web abc21.fcsd.org són de propietat exclusiva i mundial de FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN incloent, sense limitació, dissenys gràfics, informacions, missatges, entrevistes, opinions, comentaris gràfics, arxius de so i/o imatge, fotografies, il·lustracions, software, marques, logotips i altres signes distintius, en qualsevol dels llenguatges de programació utilitzats o utilitzables, així com tot el software de funcionament i desenvolupament del lloc web. La reproducció, distribució, comunicació al públic, posada a disposició del públic, cessió i qualsevol altre acte o modalitat d’explotació que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació, queden expressament prohibits.

FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN no ​​concedeix cap llicència o autorització d’ús de cap classe sobre els seus drets de propietat intel·lectual i industrial, o sobre qualsevol altra propietat o dret relacionats amb la pàgina web, i els serveis i productes oferts.

En el cas de continguts facilitats pels usuaris, entre d’altres, dades, comentaris, imatges, fotografies, il·lustracions, i altres materials, l’usuari concedeix a FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN el dret no exclusiu, exempt de drets d’autor i/o propietat intel·lectual, de forma perpètua, irrevocable i totalment transferible a tercers, a utilitzar, reproduir, modificar, adaptar, publicar, traduir, crear serveis derivats, distribuir i exhibir aquests continguts anteriorment enumerats a tot el món i en qualsevol mitjà de comunicació. També concedirà a FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN i els seus subllicenciataris el dret d’usar el nom que acompanyi a aquests continguts, en cas d’haver-hi, en relació amb aquests continguts.

Totes les marques i denominacions de serveis que apareixen en el lloc web abc21.fcsd.org són marques registrades i de propietat de FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN. En la resta dels casos, són marques llicenciades pels seus titulars legítims.

8. Links i xarxes socials

FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació i la funcionalitat que estiguin fora del lloc web abc21.fcsd.org i que no estiguin directament gestionats per aquest lloc web.

FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN no serà, sota cap circumstància, responsable de l’ús dels links per part dels usuaris, inclosa la lliure participació de l’usuari en les xarxes socials a través dels links de les mateixes que apareixen en el lloc web abc21.fcsd.org.

S’autoritza expressament l’establiment per part de tercers d’enllaços a la pàgina abc21.fcsd.org, sempre que aquests enllaços no tinguin una finalitat comercial o lucrativa. En tot cas, els enllaços establerts per tercers hauran de permetre saber a l’usuari que accedeix a la pàgina web de la FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN abc21.fcsd.org

L’establiment d’enllaços per part de tercers no implica l’existència de cap mena d’associació entre la FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN i els seus titulars.

9. Navegació amb cookies

Les cookies permeten a una pàgina web, entre d’altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de les formes en que utilitzi el seu equip, pot utilitzar-se per reconèixer l’usuari. Les cookies no contenen cap tipus d’informació personal específica i, en ocasions, s’esborren del disc dur al finalitzar la sessió de navegador, són les denominades cookies de sessió.

Sense el seu consentiment, mitjançant l’activació de les cookies, no enllaçarem en les cookies les dades memoritzades amb les seves dades personals proporcionades en el moment de la interacció que generi.

Tipus de cookies que utilitzem:

  • Cookies tècniques: Permeten a l’usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació així com la utilització de les diferents opcions o serveis que en aquesta existeixin, com per exemple controlar i identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, realitzar la sol·licitud d’inscripció, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar contingut per la difusió de vídeos o sons o bé compartir contingut a través de xarxes socials.
  • Cookies de personalització: Permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris com per exemple l’idioma, el tipus de navegador a través del que accedeix al servei, la configuració regional des d’on s’accedeix al servei, etc.
  • Cookies d’anàlisi: Permeten quantificar el nombre d’usuaris per tal de fer una medició i anàlisi estadístic de la utilització que fan els usuaris del servei i poder millorar l’oferta que oferim.
  • Cookies de tercers: El nostre web pot utilitzar serveis de tercers, recopilant informació amb finalitats estadístiques d’us per part de l’usuari i per la presentació d’altres serveis relacionats amb l’activitat del website.

10. Llei i jurisdicció

Les presents Condicions Generals, així com qualsevol relació entre vostè com usuari i FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN, es regiran per la legislació espanyola.

Per a qualsevol qüestió litigiosa, derivada de l’existència o contingut d’aquestes Condicions Generals, o de les relacions entre l’Usuari i FUNDACIÓ CATALANA SÍNDROME DE DOWN, ambdues parts, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre, se sotmeten expressament a la jurisdicció i competència exclusiva dels Jutjats i Tribunals de la Ciutat de Barcelona.

Anar a dalt