Salta al contingut
ABC21 – Fundació Catalana Síndrome de Down

ABC21 disposa d’espai públic per a comentaris, entenent com a tals aquelles que són accessibles a tots els usuaris en general registrats i subscrits a la guia.

En relació als missatges que com a usuaris decidiu enviar per incloure’ls en aquests espais, s’estableixen les següents condicions d’us i d’accés:

Qualsevol usuari registrat pot participar fent comentaris dels continguts.

Els comentaris realitzats pels usuaris quedaran pendents de revisió i no seran visibles al web fins que no hagin estat validats.

ABC21 no es fa responsable del contingut dels missatges, ni sobre la veracitat de possibles informacions i opinions dels usuaris, sent aquest l’únic responsable.

Les dades personals que consten als comentaris i els seus continguts no es poden utilitzar en benefici o per usos que no hagin estat autoritzats expressament pel seu titular.  L’usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

No es podran fer comunicacions que tingui finalitats comercials, ni publicació d’ofertes de treball o altres anuncis.

ABC21 es reserva el dret d’impedir l’accés de continguts que consideri il·lícits o il·legítims o que puguin perjudicar drets de qualsevol classe, així com també de retirar o eliminar els que s’hagin aportat. En concret ABC21 impedirà la publicació dels comentaris que:

  • Atemptin contra la intimitat d’un tercer
  • Que siguin insultants, racistes i contraris a les lleis vigents
  • Que incloguin la publicació de detalls personals o informació de caràcter personal dels participants o de tercers
  • Que no estiguin directament relacionats amb el contingut

En cas de no publicació d’algun comentari, que no vingui justificada per les condicions exposades amb anterioritat, s’informarà al seu autor del motiu de la no publicació.

Anar a dalt