Salta al contingut
ABC21 – Fundació Catalana Síndrome de Down

Benvolgudes famílies,

L'arribada d’un infant amb la síndrome de Down pot representar l’entrada a un món d’incerteses i d’interrogants, i a un afany d’informació. Saber què podrà fer aquest infant, i què no, suposa una de les majors preocupacions per a la família.

Una de les raons principals per les quals Montserrat Trueta -juntament amb altres pares, mares i professionals- va crear la Fundació Catalana Síndrome de Down va ser poder aprofundir en el coneixement sobre la síndrome de Down/(trisomia 21) i esdevenir una entitat que acompanyés, i informés mitjançant l’atenció, la recerca i la formació, a les famílies, a fi de reduir la seva angoixa davant la desconeixença sobre les característiques del futur i de la qualitat de vida dels seus fills i filles.

35 anys després, fruit del bagatge i l’experiència de l’equip de professionals de la FCSD, ens plau posar al vostre abast ABC21.

El nostre desig és que ABC21, una eina viva en constant ampliació i actualització, pugui ser-vos d’utilitat i d’ajut per trobar resposta a aquells dubtes que poden aparèixer en les diferents etapes del creixement i del desenvolupament del vostre fill, filla o familiar.

Equip

Katy Trias

Katy Trias

Beatriz Garvía

Beatriz Garvía

Pep Ruf

Pep Ruf

Anna Bayà

Anna Bayà

Artur Fernández

Artur Fernández

Claudia Serramià

Claudia Serramià

Marta Golanó

Marta Golanó

Marc Badia

Marc Badia

Natalia Buzunáriz

Natalia Buzunáriz

Núria Aragonés

Núria Aragonés

Teresa Valls

Belinda Ortiz

Belinda Ortiz

Roser Cuscó

Roser Cuscó

Volem acompanyar-te!

Aconsegueix accés immediat a tots els recursos i serveis d'ABC21

Subscriu-t'hi ara
Anar a dalt